Verhuurmogelijkheden en tenten

Verhuurmogelijkheden en tenten

Verhuurmogelijkheden
Wij beschikken over de kennis, ervaring en producten om uw gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen.
Van eten, drinken, tenten, aankleding, personeel en ga zo maar door! 
Wij houden rekening met uw wensen en uw budget en zorgen ervoor dat u en uw gasten die dag alleen maar zullen genieten!!

Luxe zeshoek tent
Een zeshoekige tent! Dit is een bijna ronde tent met een prachtige uitstraling.
Met de juiste aankleding krijgt u het gevoel alsof u zich bevind in een unieke zaal. Mogelijk bij u in de tuin of op locatie.
Deze tent kan zich uitbreiden door gekoppeld te worden met pagodetenten. Op deze manier bent u niet verbonden met een maximaal aantal personen. Zodra wij de beschikbare locatie en het verwachte aantal gasten weten, dan kunnen wij u een duidelijk en eerlijk advies geven, rekening houdend met uw ideeën, wensen en uw budget.  

    

Luxe Pagodetent 4 x 4
De pagodetent is een luxe tent met hoog puntdak. De tent is 4 x 4 m groot.
Voor diversen feesten, evenementen inzetbaar. Prachtige uitstraling en uiteraard kan ook deze tent compleet verlicht worden met led verlichting voor een nog unieker effect. 

Bovenstaande tenten hebben we zelf ter beschikking, natuurlijk kunnen we ook andere tenten regelen in samenwerking met onze vaste partners. Zo is er voor elk feest een geschikte tent. Kijk bij Partyverhuur Goossens voor verschillende tenten. 

Materialen
We kunnen alles regelen voor u. Het merendeel van de materialen hebben we zelf in huis, de overige materialen kunnen we regelen bij onze vaste partners. Zoals verschillende soorten tenten (afmetingen), een toiletwagen, springkussens, kachels, koelwagens etc.

    
Website door TARGET visuele communicatie