Offerte aanvragen
Van eenvoudige hapjes tot luxe minigerechtjes.

Hapjes en minigerechtjes

Een leuke aanvulling op een feest, blijft natuurlijk iets lekkers tussendoor. In deze lijst vindt u allerlei soorten hapjes en minigerechtjes. De prijs hiervan ligt aan de afname, het aantal rondes en aantal personen.

Alleen hapjes.
We kunnen alleen komen om de hapjes af te geven en u regelt dan zelf iemand die er mee rond gaat. Dan adviseren we om vooral koude hapjes te nemen, zodat de kwaliteit goed blijft. Eventueel kunnen we ook in twee keer komen eerst de koude hapjes en later op de avond de warme hapjes.
De hapjes die we komen brengen worden geserveerd op schalen, dus u hoeft verder niets meer te doen.

Alleen hapjes, met personeel.
Ook kunnen we de hapjes bezorgen en dan blijven om de hapjes voor jullie rond te brengen. Zolang we er dan zijn, kunnen we tussen de hapjes door, zorgen dat de tafels weer netjes zijn. Wanneer we plaats hebben om een klein keukentje in te richten, kunnen we de hapjes ook terplekke maken. Zo houden we de tijd van het bereiden van de hapjes tot de eerste hap kort en hebben we geen verlies op kwaliteit.

Compleet feest.
Bij reservering van complete feesten, dus benodigdheden, personeel, drank en eten, richten we altijd een werkruimte in. Dus dan worden de hapjes en gerechtjes altijd terplekke bereid en meteen rondgebracht.