Offerte aanvragen
Van eenvoudige hapjes tot luxe minigerechtjes.

Hapjes en minigerechtjes

Een leuke aanvulling op uw feest, is natuurlijk iets lekkers tussendoor. In deze lijst vindt u allerlei soorten hapjes en minigerechtjes. De prijs is afhankelijk van uw keuze.

Alleen hapjes, zonder personeel.
Wij leveren de hapjes bij u af u zorgt er zelf voor dat er iemand rondgaat met de hapjes. Kies dan vooral voor koude hapjes, zodat de kwaliteit goed blijft. We kunnen op uw verzoek ook twee keer bij u langskomen, eerst met de koude hapjes en later op de avond met de warme hapjes.
De hapjes die we brengen worden geserveerd op schalen, u hoeft verder dus niets meer te doen.

Alleen hapjes, met personeel.
We bezorgen en gaan rond met de hapjes. Als we er zijn, kunnen we tussen de hapjes door, ervoor zorgen dat de tafels weer netjes zijn. Als er plaats is om een klein keukentje in te richten, kunnen we de hapjes ook ter plekke maken en dan kunnen ze meteen rondgebracht worden.

Compleet feest. 
Bij reservering van complete feesten met personeel, eten, drinken en benodigdheden, richten we altijd een werkruimte in. Dan worden de hapjes en gerechtjes ter plekke bereid en meteen rondgebracht.

Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden: reserveringen@baroef.nl of 0493-745000
Immers Thuis Vieren staat voor catering op maat. Geef uw wensen door, wij helpen u graag in Deurne of elders, u vraagt wij draaien!