Offerte aanvragen
Heerlijke buffet, gemakkelijk en snel geregeld.

Buffet thuis

Bij ons kunt u met uw gezelschap genieten van de heerlijkste gerechten van het buffet. Dit kan al voor groepen vanaf 15 personen. Voor een kleiner gezelschap kunnen we het klaarmaken op één van onze vaste locaties. Daar haalt u het dan zelf op.
 
Lunchbuffet
Bij het lunchbuffet is er keuze tussen verschillende soepen, koude en warme gerechten en nagerechten. U kiest zelf de gerechten uit. Klik Hier voor de keuzelijst. 

Koud en warmbuffet 
Heel klassiek, een koud en warmbuffet, een gemakkelijke manier om uw gasten te voorzien van goed eten. Het buffet komt in één keer op en zo heeft iedereen snel en heerlijk gegeten. U kiest zelf de gerechten uit, de keuzelijst vindt u hier.
 
Dinerbuffet 
Van dit buffet lust iedereen wel wat, er is zoveel keus dat er ook voor de moeilijke eters altijd wel iets lekkers bij zit. U kunt kiezen uit een drie- en een viergangen dinerbuffet. Ideaal voor een feestmiddag, begin eerst met koffie en wat lekkers en neem later in de middag het buffet. Uw feestavond beginnen met het buffet kan natuurlijk ook. U kiest de gerechten zelf. U vindt hier de keuzelijst voor een driegangen en viergangen dinerbuffet.

 

Prijzen zijn inclusief BTW, servies & afwas kosten.