Offerte aanvragen
Heerlijke buffet, gemakkelijk en snel geregeld.

Buffet thuis

Bij ons kunt u met uw gezelschap genieten van de heerlijkste gerechten van het buffet. Dit kan al voor groepen vanaf 15 personen. Bent u met minder? Dan kunnen we het ook op één van onze vaste locaties klaarmaken en dat u het zelf daar komt ophalen.  
 
Koud, warmbuffet 
Heel klassiek, een koud, warmbuffet, maar het blijft een gemakkelijke manier om uw gasten te voorzien van goed eten. Het buffet komt er in één keer op en zo heeft iedereen snel en heerlijk gegeten. U kiest zelf de gerechten uit, de keuzelijst vindt u hier.
 
Dinerbuffet 
Bij dit buffet lust iedereen wel wat, zoveel keus, zelfs de moeilijke eters krijgen wel iets gevonden wat ze lekker vinden. We hebben een drie en een vier gangen dinerbuffet. Ideaal voor een feestmiddag, begin eerst met koffie en wat lekkers erbij en neem later in de middag het buffet. Of begin uw feestavond hier mee. Het is allemaal mogelijk. Ook hier kiest u de gerechten zelf, vindt hier de keuzelijst voor een driegangen en viergangen dinerbuffet. Ook het kiezen van het garnituur bij het hoofdgerecht is mogelijk. 

 

Prijzen zijn inclusief BTW!